AusCelebs Forums

View active topics It is currently Thu Jun 21, 2018 3:08 am



Reply to topic 
 [ 385 posts ] 
Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 39  Next
 Server upgrade completed - comments please 
Message Author

Postby czblack » Mon Oct 22, 2012 4:04 pm


Browser? OS? Screenshot? Works to me on Windows 7 or Ubuntu with FF, IE 7+, Chrom, Safari
EDIT: here is reference rendered page. This is what you should be seeing. If you're not, post me details of your OS, Browser and ideally also a screenshot. Thanks

L 1582x1111 71


Capo de tutti capi
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 5:47 am
Posts: 779
Karma: 0.77 (6 thanks)

Location: Coding hell
Mon Oct 22, 2012 4:04 pm
Profile

Postby atefooterz » Mon Oct 22, 2012 4:32 pm


czblack wrote:
Browser? OS? Screenshot? Works to me on Windows 7 or Ubuntu with FF, IE 7+, Chrom, Safari
EDIT: here is reference rendered page. This is what you should be seeing. If you're not, post me details of your OS, Browser and ideally also a screenshot. Thanks



DANGER!! When a quote is made the poster can remove the other persons pics !! (again) like when we first started the site :mad:

I am using firefox & win7

M 1928x1095 66


Santa's Little Helper
User avatar

Joined: Sat Nov 22, 2003 1:34 pm
Posts: 13932
Karma: 170.58 (23765 thanks)

Location: #nowhereman
Mon Oct 22, 2012 4:32 pm
Profile WWW

Postby czblack » Mon Oct 22, 2012 4:40 pm


atefooterz wrote:
DANGER!! When a quote is made the poster can remove the other persons pics !! (again) like when we first started the site :mad:

Don't worry :) You are allowed to remove other member's pictures as a staff member. Others can't do that.

atefooterz wrote:
I am using firefox & win7

Thanks, the screenshot is very helpful. Looks like the styles aren't loaded at all for some reason. I'll check what happens.


Capo de tutti capi
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 5:47 am
Posts: 779
Karma: 0.77 (6 thanks)

Location: Coding hell
Mon Oct 22, 2012 4:40 pm
Profile

Postby Davey Crockett » Mon Oct 22, 2012 6:01 pm


Thumbnail problem fixed! Everything is looking as it should. Thanks! :bow:


Barney Gumble

Joined: Sat May 12, 2012 7:51 am
Posts: 361
Karma: 31.02 (112 thanks)
Mon Oct 22, 2012 6:01 pm
Profile

Postby czblack » Mon Oct 22, 2012 6:05 pm


Davey Crockett wrote:
Thumbnail problem fixed! Everything is looking as it should. Thanks! :bow:

hehe I didn't change anything :) I'm happy it works for you now, but a bit concerned about what the hell is going on here. Perhaps it was just a browser cache thingie, would make sense. Can someone else who had this problem confirm it's fine now?


Capo de tutti capi
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 5:47 am
Posts: 779
Karma: 0.77 (6 thanks)

Location: Coding hell
Mon Oct 22, 2012 6:05 pm
Profile

Postby atefooterz » Mon Oct 22, 2012 7:24 pm


Still doing it on firefox ..fixed on the primative IE9


Santa's Little Helper
User avatar

Joined: Sat Nov 22, 2003 1:34 pm
Posts: 13932
Karma: 170.58 (23765 thanks)

Location: #nowhereman
Mon Oct 22, 2012 7:24 pm
Profile WWW

Postby czblack » Mon Oct 22, 2012 7:26 pm


atefooterz wrote:
Still doing it on firefox ..fixed on the primative IE9

Try ctrl+f5 to refresh browser cache, let me know if it helped.


Capo de tutti capi
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 5:47 am
Posts: 779
Karma: 0.77 (6 thanks)

Location: Coding hell
Mon Oct 22, 2012 7:26 pm
Profile

Postby atefooterz » Mon Oct 22, 2012 7:33 pm


czblack wrote:
atefooterz wrote:
Still doing it on firefox ..fixed on the primative IE9

Try ctrl+f5 to refresh browser cache, let me know if it helped.

:ohyes: :cheerstothat: Bad news is that now pics do not open in a new window & require back button, bad with my drop out country 3rd world wifi that takes dial up speeds to download an image :dizzy:


Santa's Little Helper
User avatar

Joined: Sat Nov 22, 2003 1:34 pm
Posts: 13932
Karma: 170.58 (23765 thanks)

Location: #nowhereman
Mon Oct 22, 2012 7:33 pm
Profile WWW

Postby czblack » Mon Oct 22, 2012 7:36 pm


atefooterz wrote:
czblack wrote:
atefooterz wrote:
Still doing it on firefox ..fixed on the primative IE9

Try ctrl+f5 to refresh browser cache, let me know id it helped.

:ohyes: :cheerstothat: Bad news is that now pics do not open in a new window & require back button, bad with my drop out country 3rd world wifi that takes dial up speeds to download an image :dizzy:

So it was a browser cache problem, should be an easy fix now. I also modified links to open in new window.


Capo de tutti capi
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2008 5:47 am
Posts: 779
Karma: 0.77 (6 thanks)

Location: Coding hell
Mon Oct 22, 2012 7:36 pm
Profile

Postby sharkboi » Mon Oct 22, 2012 7:51 pm


Any estimate for how long before we can set our user preferences, to see the thumbs in their correct chronological order?


Sideshow Bob
User avatar

Joined: Sat Mar 21, 2009 9:11 am
Posts: 23594
Karma: 248.20 (58560 thanks)

Location: At my computer
Mon Oct 22, 2012 7:51 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic 
 [ 385 posts ] 
Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 39  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.
.