AusCelebs Forums

View active topics It is currently Sun Jun 25, 2017 11:56 pm



Reply to topic 
 [ 2 posts ] 
 USB <Unknown Device> Problems 
Message Author

Postby sharkboi » Sun Aug 25, 2013 4:54 pm


Haven't done much capping over the last week, had lots of USB <Unknown Device> Problems, none of the USB drives I record to could be accessed, drove me nuts! My mouse worked OK in all USB ports but nothing else did!

Searched the web for solutions, found many which didn't work, but finally tried the one which did work for me.

Shutdown the PC, and don't just turn it off, but actually disconnect the power cord from the back and walk away for at least 30mins.

Plug power back in and boot up, and all should be OK with all USB ports now seeing everything with no errors.
Worked a charm, so I am now capping again... :ohyes:


Seymour Skinner
User avatar

Joined: Sat Mar 21, 2009 9:11 am
Posts: 20094
Karma: 218.40 (43885 thanks)

Location: At my computer
Sun Aug 25, 2013 4:54 pm
Profile

Postby wolverine » Mon Aug 26, 2013 12:01 am


That's always the first thing you should try with any electrical appliance if you're having weird problems. Electrical grid in Australia on average is worse then other western countries, and power surges are a norm rather than exception. 30 mins may be unnecessarily long, usually couple of minutes is sufficient.


Capo Bastone
User avatar

Joined: Thu Sep 05, 2002 7:26 am
Posts: 2660
Karma: 235.23 (6257 thanks)
Mon Aug 26, 2013 12:01 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic 
 [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.
.